Wie ben ik?

Ik ben Jeroen Wels en ik heb de Biodanza opleiding gevolgd op de Biodanza School Midden Nederland van Robert de Jong. In 2013 ben ik samen met Agnes Woertman begonnen met lesgeven op de donderdagen in Eindhoven. In 2016 ben ik verder gegaan met deze groep en is Agnes zich gaan richten op een groep in Breda naast een Biodanza groep Baarle Nassau, het organiseren van dansdagen en supervisies.

In juli 2018 ben ik gestopt met de wekelijkse lessen. Momenteel richt ik me op het organiseren van Biodanza verdiepingsdagen en Biodanza verdiepingsweekends.

Naast de Biodanza opleiding heb ik bij Antonio Sarpe de Continued Learning module 1 (progressiviteit en de 5 lijnen van Biodanza) en module 2 (‘Poëzie van het instinct  met de 4 dieren en 4 elementen’) gevolgd. Daarnaast de Biodanza extensie ‘Biodanza met ouderen’ door Nadia Costa. En een verdiepingsspecial ‘Seksualiteit, Erotiek en Liefde’ door Veronica Toro en Raul Terren.

Ik vind het heerlijk om samen met de groep te dansen. We leren van elkaar en met elkaar door te bewegen op de muziek, ons meer te durven laten zien, open te zijn naar elkaar, in het moment te zijn en nog veel meer. We hebben vooral veel plezier samen en is er veiligheid om te zijn wie je bent.

 

contact